Sledetur til Vangen
En snørik dag i desember fikk tvillingene Kaisa og Jesper være med på sledetur til Vangen sammen med Ira,Chanti,Keino og Wilma.Hundene var svært ivrige før start og alle ville trekke.Men siden det var min første tur med barn i sleden fikk bare Ira og Keino trekke på vei inn til Vangen.Ungene hylte av fryd og skravlet som en føss hele veien.Både moren og bestemoren til barna fikk prøve å kjøre sleden og tror de koste seg minst like mye som barna.Vel fremme på Vangen vanket det matpakke,kakao og kanelsnurrer og en titt inn til hester,sauer ,kaniner og silkehøns.På veg hjem startet vi med to hunder igjen,Wilma og Chanti løp forran og hisset opp Ira og Keino som fikk trekke sleden.Midt i brattbakken nedover traff vi Odd og Per Arne som storøyde kikket etter oss idet vi raste forbi stiv i blikket, men jeg rakk å hyle hei før vi var forbi.Nederst i bakkene ble Chanti også koblet til for å få litt ekstra krefter siste rest av turen.Vel tibake på Bysetermosen var selvfølgelig ikke ungene slitne så de lekte i snøen mens vi ventet på Trine og Kjersti som måtte tusle alene hjem fra Vangen.
Det var en herlig dag i snøen.
Like før start,hundene sitter pent og venter på å bli koblet til sleden
Tvillingene Kaisa og Jesper gleder seg til tur.
Hundene aner tur og hopper rundt i seletøyet med hyl og skrik før start.
Og så er vi på vei....
På Vangen fant Kaisa sauene og masse herlig snø.
På vei hjem igjen

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.11 | 18:30

Jeg lager desverre ikke sokker lengre😥hundekjøre butikker har flotte sokker for salg.Skaremansjetter er det også noen av de som har.veldig kjekke,anbefales😂

...
29.11 | 07:09

Hei jeg trenger potesokker til min mellom puddel, slik ag det ikke bli så mye isklumper. Anbefaler du sånn skare granasjer også. Hvor dår jeg kjøpt det?

...
17.11 | 20:31

Hei, vi har en pointer (hvit og svart) som heter Østagløtten’s Roma og en gordon setter som heter Maia. Vi ønsker et dekken til dem begge med navn og bilde.

...
21.10 | 12:05

Hei.send meg Mail,tonekollen@hotmail.com😂trenger hundens vekt,event mobilnr om du vil ha det på også.

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE